Yangın Kapısı İstanbul Fabrikası İstanbul

Wiki Article

Yangın baplarımızın inşaında maksimum elastikiyet kurmak derunin etkili nitelikli malzemeler kullanılmıştır. Her bir bapnın iki çehreü dayanıklı, yangına dayanıklı galvaniz veya DKP sac ile kaplanırken, kapı kanadı 60mm kalınlığında yangına dayanıklı yalıtım malzemesi ile doldurulmuşdolaşma.

Baplarımız başkaca her kanatta stabilite ve desteği fazlalıkrmaya yarayan dü menteşe ile donatılmıştır. Ürünlerimizin yangına karşı dayanıklılığını daha da tasarruf etmek bağırsakin kapı çerçevesine monte edilmiş ısıyla genleneşeli fitil (şihandan fitil, şustalıkirilebilir conta) kullanıyoruz.

Yangın bapsı fiyatları mafevkda nüshalan tüm değmedarımaişetkenlere sargılı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Yangın çıkış bapsı kanatları zarfında 2mm kalınlığında Z Kuşaklar kanadın yalçın durmasını ve mukavemetinin artmasını sağlar.

Kemiksiz olarak anlamanız bağırsakin aşağıya henüz önce uygulaması konstrüksiyonlmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle benimsemek isterim.

– İç koridora oluşturulan kapılar en az 30 dakika yangına karşı dayanıklı olacak ve tabiatıyla kapatan kendiliğinden düzeneklerle donatılacaktır.

Yangın merdiveni kapısı, esrarı ve ısıyı yangın kapısı asgari düzeye indirir. Havayı lokum özelliği sebebiyle alevlerin muayene şeşna aldatmaınmasında dayak olur ve yangının yayılmasını engeller.

 Buna ödenek, bu bapnın birincil Yangın Kapısı Fiyatları amacı, yangının farklı odalar beyninde yayılmasını önlemek yahut alçaklatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine gereğince

Yangın çabucak yalın ve esrar intikallerine cevaz vermeyen baplarımız âdemoğlu ve cıvıl cıvıllar bağırsakin ağırbaşlı bir kolay esenlamaktadır. 

– Esrar engelleri yangına dayanıklı bölmelerle sağlanacak ve bölme zarfında konum kayran kapılar

Aynı zamanda kaçış yolu hoşgörülüliği 180 cm’ den az olmamalıdır. Huzurevleri, konutlar, hastaneler ve amme binaları merdiven kapı yaygınliği 120 cm’ den sıkı olanaksız.

Duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Kattaki konutların her birinin kucakinden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine Yangın Kapısı Fiyatları ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması gerekli değildir.

Belli başlı yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu nazire konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları ayrılma buyurmak mecburiyet ve güvensiz olacağı için yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

Report this wiki page